Поширені питання

Шкіра aChe

Насамперед, всі товари представлені в нашому інтернет-магазині виконані з іспанської та італійської натуральної шкіри ручної виправки та пігментації натуральними речовинами. Вся представлена шкіра ділиться на два типи:

1) Quero Artesano, тобто товста шкіра – це шкіра ВPX (великої рогатої худоби).

2) Tenja, тобто тонка шкіра – шкіра МРX (малої рогатої худоби).

Дані типи шкіри мають велику кількість переваг до яких можна віднести довговічність, зносостійкість, надійність, практичність. Важливою перевагою шкіри aChe є те, що верхній шар шкіри не брусуєється, тобто не зрізається. Технічною мовою це шкіра класу Full Grain Leather. Це відповідно збільшує термін експлуатації виробу, його природній захист від вологи та ультрафіолетового випромінювання. Також не менш важливим фактором є те, що зберігається природна фактура шкіри, яка робить кожен виріб унікальним. Відповідно до вищесказаного, на шкірі допускається незначні сліди від укусів комах, родимі плями, невеликі шрами тощо.

З часом на шкірі може з’являтись патина, що є нормальним процесом при експлуатації натуральної шкіри.

Елементи виробів, такі як ремінці та шлейки, можуть бути не з цільних кусків шкіри, що не має впливу при експлуатації виробу. Такі елементи мають тканинну підкладку або армуються таким же способом шкіряною підкладкою з внутрішньої сторони.

Основною позицією компанії від початку заснування є невикористання пресованої та свинячої шкіри (флотар). Оскільки пресована шкіра зроблена з подрібненої шкіри методом пресування при термічній обробці. Така шкіра (пресована) не має природної структури як натуральна шкіра, є менш зносостійким матеріалом, а також є менш довговічною. Свиняча шкіра (флотар) характеризується низькою зносостійкістю, легко поглинає воду, що позначається на якості виробів і тактильних відчуттях, які вони дарують своєму власнику. В даному випадку це індивідуально для кожного виробника.

 

Запах шкіри

Вироби aChe можуть мати природній запах шкіри, що є нормально та допустимо при повному циклі ручної виправки та може сприйматись індивідуально.

 

Колір

Колір виробу може відрізнятися від фото сайті або соцмережах в діапазоні декількох тонів. Це пов’язано з хімічним складом пігментуючих речовин, технічними характеристиками приладу на якому переглядається виріб на сайті або соцмережах. Також залежить від освітлення місця проведення зйомки (студія, відкритий простір, погодні умови і тд). Допускається неоднорідність пігментаційного покриття виробу через ручний процес забарвлення. При контакті з ультрафіолетом вироби стають більш насиченого кольору, що зумовлено повним циклом ручної виправки та пігментації. Допустиме забарвлення світлих речей, які зникають в короткий проміжок часу. Рекомендуємо на початку експлуатації використовувати речі темних відтінків.

 

Догляд

Натуральна шкіра має властивість з часом всихатися та потребує зволоження. Тому, при необхідності її потрібно зволожувати засобом для догляду шкіри aChe, який є натуральним ароматизованим жиром тваринного походження, що в свою чергу дає ефект більш глибокої гідратації відносно гліцерину або восків різного роду. Також засіб може допомогти при незначних потертостях і збільшити захист від вологи.

Щоб зберегти форму та продовжити час експлуатації виробу рекомендується не перевантажувати виріб. При невикористанні виробу зберігати в фірмові коробці або шопері, який Ви отримуєте при покупці виробу, що дозволить обмежити вплив сонячних променів. Зберігати виріб слід в міру зволожених та добре провітрюваних приміщеннях. Потрібно оберігати виріб від надмірного намокання, контакту з різного роду хімічними розчинниками, маслами які можуть залишити сліди на виробі.

При сильному намоканні потрібно дати виробу висохнути в теплому приміщенні з помірною вологістю повітря. В жодному разі вологий чи мокрий виріб не можна сушити на батареї, феном та на прямому сонячному промінні. Для запобігання деформації перед сушінням потрібно викласти всі речі з середини та при потребі можна наповнити виріб сухими серветками для швидкого вбирання вологи. Сушіння за допомогою серветок потребує регулярної їх заміни, як тільки серветки стають вологими. Після повного висихання виріб потрібно зволожити засобом для догляду за шкірою aChe для запобігання пересихання шкіри.

Універсальним засобом для надання шкіри первинного зовнішнього вигляду та експлуатаційних характеристик є крем для догляду aChe. Якщо потрібно очистити забруднений виріб, спершу протріть її м’якою тканиною або ватним тампоном зегка змоченим теплою водою. Через деякий час протріть фланелевою тканиною. Потім можна використати наш засіб для догляду.

Ми рекомендуємо використовувати два-чотири рази на рік засіб для догляду за шкірою aChe відповідно до експлуатації виробу.

 

Пакування

Всі наші вироби мають єдине фірмове пакування, крім святкових періодів (декор може бути змінений відповідно до тематики). Кожен виріб залежно від розміру комплектується шопером або чохлом та супровідної документацією. Ми залишаємо за собою право змінювати, додавати або забирати елементи пакування на власний розсуд та за бажанням.

Є можливість підпису фірмової листівки з словами, фразою, побажанням клієнта. Всі деталі, які Вас цікавлять можете уточнити в наших менеджерів по телефону та зручних месенджерах.

 

Назви виробів

Кожен виріб або модельний ряд має власну назву і додаткову букву після неї, що означає колір виробу:

A – (arena) – світло-коричневий

С – (claro) – рудий

T – (teja) – світло-коричневий

О – (oscuro) – темно-коричневий

N – (negro) – чорний

ANTE… – замша з останньою буквою назвою кольору на іспанській мові

Приставками:

MA, MC, MT, MO, MN – (mini) виріб в меншому розмірі

GA, GC, GT, GO, GN – (grande) виріб в більшому розмірі

DA, DC, DT, DO, DN – (doble) подвійне відділення

UA, UC, UT, UO, UN – (unico) одне відділення

 

Паспорт

Кожен виріб має порядковий та неповторний номер, який збігається з номером паспорту доданому в кожне пакування. Оригінальність виробу можна перевірити ввівши номер зазначений в паспорті в розділі PASAPORTE на сайті, де буде вказано назву моделі та дату продажу.

 

Корпоративні замовлення

Корпоративні замовлення приймаються від 20 одиниць. Замовлення виконуються з логотипом замовника, персоналізованим пакуванням на запит замовника. Після узгодження всіх деталей пакування та можливих додаткових аксесуарів ми виставляємо кінцевий рахунок. Вартість замовлення оплачується в два етапи. Спершу клієнт сплачує 50 % загальної вартості. Друга частина сплачується перед відправкою виробів клієнту або накладеним платежем при отриманні замовлення. Кількість виробів після затвердження замовником не може змінюватись. Термін виготовлення узгоджується за попереднью домовленістю. Рекомендуємо таке замовлення планувати щонайменше за один календарний місяць. Всі деталі можете узгодити у нашого менеджера.

aChe Piel

Привіт! Чим можемо Вам допомогти?

X
Корзина пуста